Deschiderea anului universitar 2023-2024

Deschiderea anului universitar 2023-2024

Deschiderea anului universitar 2023-2024

La început de octombrie, comunitatea academică a Universității Agora primește în rândurile sale cea de-a douăzeci și patra promoție de studenți. Să le urăm bun venit în familia noastră și să-i primim cum se cuvine. Cei din anii mai mari pășesc de asemenea cu emoție într-un nou an al studenției, nerăbdători să-și întâlnească colegii și să-și consolideze evoluția spre dobândirea succesului și a fericirii. Spiritul Agorei ne-a îmbrățișat pe toți, contribuind astfel la dezvoltarea unei culturi a excelenței în comunitate, dar și în afara ei. 

Deschidem anul universitar cu bucurie și încredere, mândri că toți acești studenți și masteranzi au ales universitatea noastră, dar și conștienți de responsabilitatea pe care o avem de a le oferi tot ceea ce au nevoie pentru a deveni reprezentanți de seamă ai generației lor, modele de urmat și oameni de nădejde, de care societatea românească are atâta nevoie în aceste vremuri complicate.

Trăim într-o lume extrem de schimbătoare, cu oportunități și obstacole nebănuite, cu situații cărora numai cei bine pregătiți le pot face față cu brio și de aceea mizăm pe gradul ridicat de adaptabilitate al absolvenților noștri, remarcat de-a lungul anilor, observând cu câtă ușurință mulți dintre aceștia au reușit în profesie și au demonstrat că efortul susținut al corpului profesoral din instituția noastră nu a fost în zadar și a dat rezultatele scontate.
Doresc să le mulțumesc tuturor pentru pasiunea lor în săvârșirea actului educațional, pentru dragostea de cunoaștere și de cultură, pentru tot ceea ce au oferit comunității, pentru exemplele de bune practici, pentru bucuriile de zi cu zi care ne fac, tuturor, viața mai frumoasă.
Să avem un an rodnic, înconjurați de dragoste și pace!
Așa să ne ajute Dumnezeu!
Rector
Prof.univ.dr.ing. Mișu-Jan Manolescu