Centrul pentru Antreprenoriat și Relația cu Mediul de Afaceri (CARMA)

Consiliul Consultativ al UAO pentru mediul de afaceri și instituțional
Președinte: Marian Ghiță, director Techventures Bank Oradea
Membri:
Economist George Silaghi - director BCR Oradea
Economist Dacian Coita - Consultant
Avocat Erjebet Bochiș
Ing. Constantin Badea, Director Camera de Comerț și Industrie Bihor
Expert criminalist Florin Lazău, Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor
Jurist Ganea Sebastian, Plastor Oradea
Notar public Vlad Țară
Șef Birou Ordine publică Vlad Mariș, Poliția Locală Oradea

Universitatea Agora din municipiul Oradea se alătură campaniei „Anuarul universităților de top din România”, inițiată de eJobs și JobRadar24.

Oradea, 28 martie 2022: „Anuarul universităților de top din România” este o campanie marca eJobs și JobRadar24 ce are ca scop conectarea tinerilor cu mediul academic.

Deoarece considerăm că acesta este un scop comun, Universitatea Agora din municipiul Oradea a decis să se alăture campaniei și să facă parte din anuarul universităților de top din țară. În cadrul acestuia, Universitatea Agora din municipiul Oradea își va prezenta oferta de studii și cele mai importante realizări.

Considerăm că este nevoie de o singură platformă, avizată și de încredere, de unde viitorii studenți să se documenteze cu privire la oferta de Universități din țară, iar anuarul realizat de către eJobs și JobRadar24 este unul obiectiv, ce reprezintă cu exactitate acest loc.

Suntem de părere că viața de dinainte de angajare stă la baza carierei profesionale și ne dorim să oferim tinerilor care ne aleg o pregătire academică ce se poate alinia cu ușurință aptitudinilor cerute, mai departe, în piața muncii.

--------------

Universitatea AGORA din municipiul Oradea a organizat o întâlnire consultativă a reprezentanților Universității AGORA cu mediul de afaceri și instituțional din județul Bihor.

Întâlnirea s-a desfășurat pe platforma Moodle a universității, în data de 31 ianuarie 2022, începând cu ora 17.00.

--------------

Universitatea AGORA din municipiul Oradea, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Bihor a organizat în cadrul CENTRULUI PENTRU ANTREPRENORIAT ŞI RELAŢIA CU MEDIUL DE AFACERI (CARMA), o întâlnire între reprezentanții mediului universitar, preuniversitar, instituțional și de afaceri din Oradea.

Întâlnirea s-a desfășurat la sediul Camerei de Comerț și Industrie Bihor, în data de 8 noiembrie 2020, începând cu ora 12.00, în sala de conferințe.

--------------

Contact:

  • Prof. Urs Hauenstein, univagora@international-council.eu; urs@hauenstein.international.
  • Consultant Cameral - Delia Badea, 0771.712.453, secretariat@ccibh.ro

--------------

După această primă întâlnire s-a convenit, cu reprezentanții mediului bihorean de afaceri ca asemenea reuniuni să se organizeze cu regularitate - cel puțin odată pe lună - la sediul Universității Agora.

La aceste întâlniri participă, pe lângă reprezentanți ai societăților comerciale și instituțiilor care-și desfășoară activitatea în zona de nord-vest a țării, profesori și studenți.