Agora 20

Agora 20

20 de ani de la fondarea Universității Agora: 2000-2020

In octombrie 2000 Universitatea Agora își deschidea porțile pentru primii săi studenți. Astăzi, după aproape 4000 de absolvenți, suntem mândri că am dezvoltat o cultură Agora bazată pe respect și devotament față de valorile academice.

Vom pune la dispoziția studenților și cadrelor didactice, câteva însemne aniversare (tricouri, insigne etc) pentru a marca acest moment important. Veniturile rezultate vor constitui un fond din care se vor cumpăra tablete pentru elevi din clasele a XII-a din liceele bihorene. Comunitatea academică Agora își propune să susțină liceenii cu mijloacele tehnice necesare pentru desfășurarea cu succes a cursurilor online, dar și pentru a fi în concordanță cu imperativele societății informaționale. Cu cat mai mulți tineri sunt conectați la fluxul informațional cu atât mai mulți cetățeni educați ai societății cunoașterii vom avea!

Dincolo de aceste elemente care țin de oportunități, de depășirea unor carențe materiale ale sistemului, studenții și profesorii noștri doresc să vină în întâmpinarea nevoilor liceenilor oferindu-le tablete celor mai merituoși, altruismul fiind apanajul persoanelor educate.